Tarkan'a haciz olayında flaş gelişme

Tarkan'a haciz olayında flaş gelişme

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Tarkan'ın avukatı, Beşiktaş vergi dairesinin hacizi sehven koyduğunu gerçek durumun anlaşılması ile hacizlerin kaldırıldığını açıkladı.

Ünlü sanatçı Tarkan'ın avukatı, Beşiktaş vergi dairesinin hacizi sehven koyduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada Tarkan Tevetoğlu'nun ve ortağı olduğu Hitt Müzik Prodüksiyon şirketinin Beşiktaş Vergi Dairesine nbsp; herhangi bir borcu bulunmamaktadır. Haberde bahsi geçen haciz takyidatları, vergi dairesi tarafından sehven konulmuş olup, gerçek durumun nbsp; anlaşılması ile birlikte araçlar üzerindeki hacizler derhal nbsp; kaldırılmıştır. Bu durum resmi kayıtlarla sabittir. Müvekkilimiz, Devlete olan vergi yükümlülüklerini süresinde yerine getirmekte son derece hassastır. nbsp; Buna rağmen sehven yapılan bir haciz uygulamasının kamuoyunda müvekkilimizin vergisini ödemeyen bir kişi olarak algılanmasına sebebiyet vermemesi ve kamuoyunun objektif gerçekler ile bilgilendirilmesi için iş bu açıklamayı yapma zarureti hâsıl olmuştur denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...