Savcı Öz, odasındaki polisleri neden kovdu?

Savcı Öz, odasındaki polisleri neden kovdu?

GÜNDEM Haberleri

Savcı Zekeriya Öz'ün basınla buluşmasına katılmak isteyen sivil polisler dışarı çıkarıldı.

HSYK 'dan açıklama yapması için izin çıkan İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, gazetecilerle adliyedeki odasında bir araya geldi. HSYK'dan tebligatın eline ulaştığını söyleyen Savcı Öz, geçici bir süreyle Bakırköy'e atandığını dile getirdi. Öz, ayrıca hakkındaki iddiaları yazılı açıklamayla belgeleriyle açıklayacağını söyledi.

"POLİSLER ELİNİ KALDIRSIN"

Gazetecilerle toplantı halindeyken Öz'e içeride polislerin olduğu bildirildi. İçeride polislerin olmasına tepki gösteren Öz, "Polisler neden burada? Ben sadece gazetecileri çağırdım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Sivil polislerin odaya girdiğini öğrendikten sonra Öz, 'Aranızdaki polisler ellerini kaldırsın' dedi. Sonrasında Savcı Öz'ün korumaları kimlik kontrolü yaptı.

Savcı Öz, gazetecilerle toplanmasının nedeninin yazılı açıklama yapacağını, kimseye röportaj vermeyeceğini bildirmek olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...