Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaeli'nde faciadan dönüldü: 19 yaralı

Kocaeli'nde faciadan dönüldü: 19 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli Kartepe'de bu akşam saatlerinde meydana gelen kazada kereste taşıyan kamyon ile midibüsün çarpışması sonucu 7'si ağır 19 kişi yaralandı.

Kaza saat 19.00 sıralarında Kartepe İlçesi Akmeşe Sapağı'nda meydana geldi. Akmeşe'den Adapazarı'na giden Hasan Cep yönetimindeki kamyon karşı yönden gelen henüz sürücüsünün adı öğrenilemeyen, Bizim Köy Engelliler Üretim Merkezi tekstil işçilerini taşıyan servis midibüsü ile çarpıştı. Kazada midibüste bulunan 19 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kocaeli, Seka Devlet hastaneleri ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan 7'sinin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat boyunca ulaşıma kapandı. Araçlar yol kenarına çekildikten sonra trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlattı. DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...