Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obama'dan Merkel'e geçmiş olsun telefonu

/ Kaynak: AA
Obama'dan Merkel'e geçmiş olsun telefonu

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Başkanı Obama, kayak yaparken kalça kemiğini çatlatan Almanya Başbakanı Angela Merkel'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

ABD Başkanı Barack Obama 'nın, Almanya Başbakanı Angela Merkel 'i arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğu bildirildi. Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert tarafından yapılan açıklamada, Alman Şansölye Angela Merkel ile ABD Başkanı Obama'nın telefonda görüştüğünü belirtti. Seibert, görüşmede Obama'nın kayak yaparken kalça kemiğini çatlatan Merkel'e geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu kaydetti. Seibert ayrıca Obama'nın kurulan yeni hükümet nedeniyle Merkel'i tebrik ettiğini de ifade etti.

İki liderin telefonda ABD ve AB arasında müzakereleri süren Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı ve NATO zirvesi konusunda görüş alışverişinde bulundukları belirtildi.

Obama'nın Merkel'i gelecek aylarda ABD'ye davet ettiği ve Merkel'in bu daveti kabul ettiği açıklandı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...