Gezici BBC, Hamburg'da polisin yanında!

Gezici BBC, Hamburg'da polisin yanında!

DÜNYA Haberleri

Türkiye'de Gezi eylemcilerini destekleyen BBC, Almanların Hamburg'daki gösterilerinde sert müdahaleleri görmeyerek polisi aklamaya çalışıyor.

Gezi olaylarında "Türk Baharı başladı" başlıkları atan ve yaptığı canlı yayınlarla Türkiye'deki eylemcilere destek veren BBC, 12 gün sonra Hamburg'daki gösterileri haber yapmaya başladı. Yaptığı haberlerde Almanya hükümetinin yanında yer alan BBC göstericilerin tepkisini çekti.

Türkiye'de gezi eylemcilerini destekleyen BBC, haklarını isteyen Almanların Hamburg'daki gösterilerinde sert müdahaleleri görmeyerek #direnhamburg diyemiyor ve polisi aklamaya çalışıyor.

Gruplara yapılan sert müdahaleleri ve orantısız güç kullanımını ekranlara taşımayan BBC, göstericiler polislere saldırıyor ve çatışıyor haberleri yapmaya başladı.

Türkiye'deki Gezi eylemlerinde göstericilerden yana tavır takınan BBC'nin, Almanya'daki gösterilerde polisten yana tavır takınması #direnen Hamburgluları kızdırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...