Tellere takılan kuğu trafiği kilitledi

/ Kaynak: AA
Tellere takılan kuğu trafiği kilitledi

YAŞAM Haberleri  / AA

Kopenhag'da tellere takılarak düşen kuğu, trafiği altüst etti.

Danimarka 'nın başkenti Kopenhag'da elektrik tellerine takılarak düşen ve uçamayan kuğu, köprüdeki araç ve bisiklet trafiğini zaman zaman durdurdu. Yayalar yola çıktığı anda durmak zorunda olan araç sahipleri, kuğu için de aynı hassasiyeti göstererek beklediler.

Kent merkezindeki Osterbro semtinde bulunan üç yapay gölden Peblingesö'nün sakinlerinden bir kuğu, gölü ikiye ayıran köprünün üzerinden uçarken elektrik tellerine takılarak köprüye düştü.

Kanatları zarar gören ve çevredekiler tarafından durumu kontrol edilen kuğu, bir süre sonra kalkarak şaşkın bir şekilde yolun karşısına geçti. Bir anda yayalar ve bisiklet sürücülerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan kuğu, fotoğraf çekme yarışındakiler nedeniyle bir süre hareket edemedi. Ancak uçamadığı için köprüdeki korkuluğu aşamayan kuğu defalarca yolun iki yanına gidip geldi.

Her seferinde bisiklet ve araç sürücülerinin kuğunun geçmesi için beklemesi nedeniyle trafik sık sık aksadı.

Kuğu zaman zaman yardımcı olmaya çalışan çevredekilerin de üzerine yürüdü. Kuğunun olaysız bir şekilde göle indirilmesi için köprüye iki polis ekibi geldi ancak müdahaleye gerek kalmadan kuğu kendiliğinden göle indi. Gelen ekipler, bir süre kuğunun sağlık durumunu gözlemledikten sonra yüzdüğünü ve görünen bir yarası olmadığını görerek ayrıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...