Yusuf Erdoğan'dan yönetime: Sözleşme yenilemeye hazırım

Yusuf Erdoğan'dan yönetime: Sözleşme yenilemeye hazırım

SPOR Haberleri

Trabzonsporlu futbolcu Yusuf Erdoğan, Trabzonspor ile sözleşme yenilemeye hazır olduğunu söyledi

Trabzonsporlu futbolcu Yusuf Erdoğan, en önemli hedefi olan Trabzonspor formasını giyemeyi başardığını ve bordo-mavili kulüple sözleşme yenilemeye hazır olduğunu söyledi. nbsp; nbsp;Trabzonspor'un Antalya Kundu'da kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yusuf Erdoğan, ikinci yarı hazırlıklarının çok iyi gittiğini belirtti. Hedeflerini anlatan Yusuf Erdoğan,"Hedeflerimin yüzde 70-80'ini gerçekleştirdim. En büyük hedeflerinden birisi Trabzonspor forması giymekti. Allah'a çok şükür bunu başardım. Artık yaptıklarımla kalmak istemiyorum. Bundan sonra sürekli kendimi geliştirmek istiyorum. Türk futbolcuların şanssızlığı altyapıların yetersiz olması. Bene de üst düzel bir eğitim alamadım. Yeni yeni bazı şeyleri öğreniyorum. Bu konuda eksiğimin olduğunu biliyorum. İnşallah bu eksiklerimi çok çalışarak kapatırım" ifadelerini kullandı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatma konusunda herhangi bir sıkıntısının olmadığını anlatan Yusuf Erdoğan, "Benim hedefim Trabzonspor'dan almak değil vermek. Buraya Trabzonspor'a bir şeyler katmaya geldim. Şu anda yönetimle menajerim konuşuyor. En yakın zamanda sözleşme imzalayacağımı düşünüyorum" diye konuştu.
"MENAJERİM TRABZONSPOR'DA KALMAMI İSTİYOR" nbsp; nbsp; nbsp;
Menajeri Batur Altıparmak'ın Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'dan Galatasaray'a götürdüğünün hatırlatılması üzerine, Altıparmak'ın kendisine bordo-mavili kulüpte devam etmesi telkininde bulunduğunu anlatan Yusuf Erdoğan, "Batur ağabey, beni 3. ligde oynarken almıştı. O zaman Selçuk ve Burak ağabey de Trabzonspor'da oynuyordu. Hiçbir şeyken beni gördü ve inandı. Ona bir vefa borcum var. Kendisiyle ağabey-kardeş ilişkimiz var. Menajerim, Trabzonspor'da oynamamı istiyor. Burada daha fazla aşama kaydedeceğime inanıyor. Şu anda da görüşmeleri sürüyor. Yönetimimizin en ufak ışığıyla imza atmaya hazırım" şeklinde konuştu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
"TRABZONSPOR'DAN DAHA AŞAĞI BİR AVRUPA KULÜBÜNE GİTMEM" nbsp; nbsp; nbsp;
Genç futbolcu, hayallerinin büyük bölümünü tamamladığını aktararak, Trabzonspor'dan aşağı seviyede bir takıma transfer olmayacağını söyledi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Ülkesini ve bordo-mavili kulübü en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Yusuf, "Bunların içinde Trabzonspor'da forma giymek de vardı. Geri kalan kısımda Avrupa var. Herkes Avrupa'ya gitmek istiyor ama Türkiye de bir Avrupa ülkesi. Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde mücadele ediyor. Onun için Trabzonspor'dan aşağıda bir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Kendimi, ülkemi ve Trabzonspor'u Avrupa'da üst seviyede temsil etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Kariyerinin başlangıcında sol bek oynadığını vurgulayan Yusuf Erdoğan, "Kariyerimde 3. ligde olmak üzere sol bek oynamıştık. Mustafa Akçay'la önde oynamaya başladım. Bu noktada bazı zorluklar var. Bunun için ön tarafta oynamanın zorluklarını yaşıyorum. Topla biraz daha haşir neşir olmak, kafamı kaldırıp 3. bölgede daha net adımlar atmak istiyorum. Onları da atlatınca çok fazla eksiğimin olduğuna inanmıyorum" diye konuştu.
nbsp; nbsp; nbsp;
"İÇ VE DIŞ SAHADAKİ TEZATLIĞI ANLAYAMIYORUZ"
Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'un ilk yarıda iç saha ile deplasman maçlarında tezat performanslar ortaya koymasını anlayamadıklarını dile getirdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Hüseyin Avni Aker Stadı'nın kendilerini olumlu yönde etkilediğini anlatan genç orta saha oyuncusu, "İç saha ile deplasman performansı arasındaki tezatlığı çok fazla anlamış değiliz. Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Trabzonspor'un hedefi 1 puanla yetinmek değildir. Her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımız. Deplasman karnemiz çok enteresan. İyi oynadığımız maçları bile kaybettik. Bir şanssızlık yaşıyoruz. Yaklaşık 7 hafta deplasmanda iyi sonuçlar alamadık. İçeride de tam tersine. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın daha fazla etkilediğini düşünüyorum. Deplasman karnemizi düzelttiğimiz taktirde ikinci yarı yukarılara çıkacağımızı söyleyebilirim" dedi.
"JUVENTUS'UN ZAAFLARINDAN YARARLANABİLİRİZ" nbsp; nbsp; nbsp;
UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştikleri Juventus'un güçlü bir takım olduğunun altını çizen Yusuf, eşleşme hakkında, "Juventus gibi dünya devi bir takımla oynayacağız. Bu bizim için biraz şans, biraz da kötü oldu. UEFA Avrupa Ligi kendimizi gösterebileceğimiz bir arena. Rakibimizin zaaflarından yararlanabiliriz. Onların arkalarına geçebilirsek çok pozisyon bulacağımıza inanıyoruz. İyi bir savunma anlayışıyla, güzel bir mücadeleyle tur atlamak imkansız değil" ifadelerini kullandı.
"HOCAMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ" nbsp; nbsp; nbsp;
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın kendilerini bazı şeylere inandırdığını belirten Yusuf Erdoğan, takım olarak Akçay'a güvendiklerini kaydederek,"Geçen sene bu takım zor günler geçirmişti. Çok büyük isimler olmasına rağmen takımda bir arkadaşlık ortamı yok gibiydi. Hocamız bize bazı şeyleri zor olsa da anlattı. Bize inandığını belli etti. Avrupa Ligi'nde kuralar çekilmeden önce bize 'çeyrek final, yarı final oynayacak güçtesiniz' diyordu. Hocamızın dedikleri tek tek çıkmaya başladı. Hocamız bir enkaz aldı. Hem maddi hem de manevi olarak zor günler geçiren bir kulüp var. Şu anda da tırmanışa geçen bir Trabzonspor var. 1461 Trabzon'dan gelip de Trabzonspor'da teknik direktörlük yapmak her babayiğidin harcı değil diye düşünüyorum. Bu olayları başka birisi yapsaydı belki daha farklı dile getirilirdi. Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz" d,ye konuştu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
"MALOUDA VE BOSINGWA İLE OYNAMAK HAYAL" nbsp; nbsp; nbsp;
Bordo-mavili takıma sezon başında katılan yıldız oyuncular Florent Malouda ve Jose Bosingwa'nın tecrübelerinden yararlandıklarını anlatan Yusuf Erdoğan,"İki dünya yıldızıyla aynı takımda oynamak benim için bir hayal. Malouda ve Bosingwa ile sürekli görüşüyoruz. İkisi de üst düzey oyuncular. Saha içinde veya saha dışında neler yapabileceğimizi anlatıyorlar. Onların düşünceleri bizim için çok önemli. Kulübede otururken onların hareketleriyle, hakemlere yaklaşımıyla ilgileniyorum. Krampon bağlamasını bile dikkatle izliyorum. Onlardan öğrenecek çok şeyimiz var" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...