Nabi Avcı: Atamalar planlı, başka müdürler de gidecek!

Nabi Avcı: Atamalar planlı, başka müdürler de gidecek!

GÜNDEM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı, il müdürlerinin değiştirilmesinin planlı olduğunu belirterek yeni görevden almaların geleceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 8 il milli eğitim müdürünün görev yerinin değiştirilmesinin, 17 Aralık operasyonunun ardından gelişen atama rüzgarıyla ilgisinin olmadığını söyledi. MEB Şura Salonu'nda düzenlenen "eğitim kampüsleri mimari proje ödül töreni"nden sonra gündemi değerlendiren Avcı, "Milli Eğitim Bakanlığında yapılmış ve yapılacak atamalar, çok önceden planlanmış ve doğrusu muhattapları tarafından da beklenen atamalardı. Aslında bu atamaların yazın yapılması gerekiyordu. Ancak değişen sınav sistemi sebebiyle geciktirdik. Kendileri de bu gecikmenin sebebini biliyor. Yer değiştirme niyetlerimizin bir kısımını uygulamaya koyduk, daha da koyacaklarımız var. Bunları son günlerin aktüalitesiyle nitelendirerek değerlendirmek doğru olmaz" dedi. Toplantıda Avcı'ya dershane tasarı da soruldu. Takvimin problemsiz şekilde ilerlediğini belirten Avcı, şöyle dedi: "Bir iki eksiğimiz kaldı. Seçenekleri olabildiğince çoğaltmaya çalışıyoruz. Bir hafta-10 gün içinde bunların hepsini derleyip, Bakanlar Kuruluna sunacağız."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...