Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Slaven Bilic: Roni'yi kim istemez!..

Slaven Bilic: Roni'yi kim istemez!..

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ronaldinho transferinin gerçekleşme ihtimalinin bile camiayı, takımı ve kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic dün akşam Kanaltürk televizyonunda katıldığı programda çarpıcı sözler söyledi. Gündemde olan Ronaldinho transferinin sorulması üzerine Hırvat çalıştırıcı, "O bir dünya starı. Daha geçen sezon Güney Amerika'da yılın futbolcusu seçilmiş bir isim" derken, "Ronaldinho gibi bir futbolcu için hiçbir teknik adam 'istemem' diyemez. Onu kadromuzda görecek olma ihtimali bile camiayı, takımı ve beni heyecanlandırıyor. Eğer olursa Roni'nin hem bizim oyuncularımıza hem de Türk futboluna çok büyük katkıları olur" açıklamasında bulundu. Sezonun ilk yarısını ikiye ayırdığını belirten Bilic, "İlk 4 maç yüzde yüzümüz sahadaydı. Olimpiyatı Trabzon, Tromsö maçlarında 50-60 bin kişiyle doldurduk. Derbide ise söylemeye gerek yok, stat ful doluydu. Her şey G.Saray derbisinde olanlar ve sonrasında yaşananlarla değişti. Kazandıkça özgüven elde edersiniz, kaybettikçe bu azalır. Biz o maçtan sonra bunu yaşadık. Alınan cezalar ve kötü sonuçlar hızımızı kesti, bizi duraklattı" tespitinde bulundu. Fernandes için, "O bir profesyonel ve öyle davranıyor. Şu kadarını söyleyeyim; ben Manuel'i saha içinde yönetmekte hiçbir zorluk yaşamıyorum. Bizimle birlikte kampta olacak" şeklinde konuşan Hırvat hoca, "Kasımpaşa maçında Beşiktaş'ın saha içinde bir oyuncusuna saldırdılar ve o maç için lehimize hükmen kararı halen çıkmadı. Anlamakta zorluk çekiyorum" sözlerini kullandı.
HÜSEYİN EROĞUL/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...