Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Miranda Kerr 6.5 milyon liralık takıyla boy gösterecek

/ Kaynak: İHA
Miranda Kerr 6.5 milyon liralık takıyla boy gösterecek

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak olan top model Miranda Kerr, Antalya'ya geldi.

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr için sarayların arka bahçesini andıran özel bir sahne ve 2014 parça pırlantadan oluşan yaklaşık 6.5 milyon liralık bir takı hazırlandı. Antalya'da podyuma çıkacak olan dünyaca ünlü model Miranda Kerr için sarayların arka bahçesini andıran özel bir sahne ve 2014 parça pırlantadan oluşan yaklaşık 6.5 milyon liralık bir takı hazırlandı. Yarın düzenlenecek defile sonrası Mega Star Tarkan sahne alacak. Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Show, Antalya'da 17'nci kez 8-13 Ocak tarihleri arasında düzenleniyor. Yaklaşık 120 tekstil firmasının katılacağı 30 ülkeden 5 bin tekstil alıcısının bir araya geleceği organizasyonda 40 milyon dolarlık bir ticaret bekleniyor. Geçen Eylül ayında Gezi Parkı olayları nedeniyle Türkiye'ye gelmeyi erteleyen dünyaca ünlü top model Miranda Kerr, bu kez Antalya'da podyuma çıkacak. Miranda Kerr için özel sarayın arka bahçesi konsepti hazırlandı. İlkbahar yaz kreasyonunun tanıtılacağı defile için Anfaş Expo Center'da bir ilkbahar ortamı oluşturuldu. Dekor için 70 bin canlı çiçek kullanılırken, Miranda Kerr defilede 4 özel tasarım kostüm giyecek. Öte yandan Miranda Keer, kendisi için İstanbul'da 3 milyon dolar değerinde sıcak mine teknolojisi ile 12 usta tarafından 2.5 ayda tasarlanan 2014 parça pırlanta kullanılan özel takı ile podyuma çıkacak. Özel işlenen pırlanta daha sonra satılmayacak sergilenecek.
ÜÇ MİLYON LİRALIK TAKI
Dosso Dossi Fashion Show Ceo'su Hikmet Eraslan, 17'ncisi düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show için sarayların arka bahçesini andıran bir konsept hazırladıklarını söyledi. Dünyanın farklı ülkelerinden binlerce alıcıyı beklediklerini belirten Hikmet Eraslan, şöyle konuştu: "17'ncisini düzenlediğimiz Dosso Dossi Show'da 120 tekstil stantı yer alacak. Ağırlık Rusya, Doğu Bloku ve Arap ülkeleri olmak üzere 30 ülkeden 5 bin alıcıyı bekliyoruz. Dünyada tekiz. 40 milyon dolarlık bir ticari bağlantı bekliyoruz. Burada sarayın arka bahçesini andıran konsept podyum, showroomlar ve eğlence alanı var. Satış ve eğlence alanıyla Dosso Dossi Show hazır."Miranda'nın Gezi Parkı olayları nedeniyle gelemediğini anlatan Eraslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Miranda Keer bugün Antalya'ya geliyor. Bugünden itibaren Miranda'yı ağırlayacağız. Miranda Kerr, yarın 5 firmanın özel tasarımlarını giyecek. İlkbahar yaz koleksiyonlarını hazırladık. Miranda 3 milyon liralık takı takacak. Ayrıca, Tarkan yarın akşam sahneye çıkacak. İki büyük ismi ağırlamak bizim için çok önemlidir."
KIZIL AJAN İLK LANSMANINI ANTALYA'DA TANITACAK
Kızıl ajan lakaplı Anna Chapman'ın ilk defa Dosso Dossi Show'da Lamsan tanıtımı yapacağını belirten Eraslan, şunları söyledi: "Anna Chapman, ilk kez yurt dışına çıkıyor. Anna Chapman ilk lansmanını Antalya'da tanıtacak. 100 parçalık kreasyon kumaşlarını Türk kumaşlarından hazırladı. Türk fabrikalarını gezdi oralarda hazırladı."

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...