Kuduz köpeğin ısırdığı küçük Berat artık yok

Kuduz köpeğin ısırdığı küçük Berat artık yok

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sokak köpeği tarafından ısırılan 4 yaşındaki çocuk, hastanede hayata veda etti.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde kuduz bir köpeğin ısırdığı 4 yaşındaki Berat Açar, kaldırıldığı hastanede öldü. Ahmedi Hani Mahallesi'nde sokakta oynayan Berat Açar, geçen nbsp;pazar günü bir sokak köpeği tarafından ısırıldı. Yüzünün çeşitli yerlerinden yaralanan Berat'ı ailesi Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne götürdü. Berat Açar, hastanedeki ilk muayenesinin ardından kuduz şüphesiyle, Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kuduz virüsünün vücuduna yayıldığı belirlenen küçük Berat Açar, önceki gün akşam saatlerinde hayata gözlerini kapadı.Ölüm olayının ardından Berat Açar'ın 2 kardeşi de Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alındı. Doğubayazıt Belediyesi ve Toplum Sağlık Merkezi ekipleri ilçe merkezindeki 500 kadar başı boş kedi ve köpeği aşıladı.


AMBULANSLA GÖTÜRÜLDÜ CENAZESİ GELDİ
İlk olarak Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Berat Açar, kuduz olduğu belirlenince, anne Tuğba Açar (29), baba Dilaver Açar (32) ve iki kardeşiyle ambulansla Erzurum'a sevk edildi. Ancak, acı sondan kurtulamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...