Mancini'ye Aysal garantisi

Mancini'ye Aysal garantisi

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, Mancini'ye '5 gün içinde transferler bitecek. En önemlisi tüm yeni oyuncular kampta takımla birlikte çalışabilecek' dedi.

Geçtiğimiz sezonlarda yapılan transferlerin genelde geç kalması nedeniyle eleştirilen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal bu kez çok iddialı. Teknik Direktör Roberto Mancini ile telefonda görüşen ve kendisine verdiği transfer listesi üzerinde çalışmaları tamamlamak üzere olduklarının müjdesini veren Ünal Aysal, "5 gün içinde transferler bitecek. En önemlisi de yeni isimler Antalya kampında takımla çalışabilecek. Fenerbahçe ile aradaki puan farkının kapanacağına inanıyorum" açıklamasını yaptı. Bu garanti ile rahat nefes alan Teknik Direktör Roberto Mancini'nin de Aysal'a yeni transferlerin kampta takımla birlikte çalışmalarının önemine dikkat çektiği öğrenildi. Orta saha oyuncusu Hajrovic'i resmen kadrosuna katan nbsp;Galatasaray, bir stoper transfer ederek yabancı harekatını sonlandırmak istiyor. Yerli transfer çalışmalarında hızlanan sarı-kırmızılı yönetim sağ bek için Kayserispor'dan Salih Dursun ve Eskişehirspor'dan Veysel Sarı arasından seçim yapacak. Orta saha için Bucaspor'dan Umut Gündoğan'ı da renklerine katmak üzere olan sarı-kırmızılılar böylece Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın da geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi hem takım gençleşecek hem de kondisyonu yüksek ve daha dayanıklı bir ekip ortaya çıkmış olacak.Bu arada Aysal'ın, yöneticileriyle mini bir toplantı yaptığı ve gelecek sezon başından itibaren transferlerde gençleştirme operasyonunu sürdüreceklerini belirttiği vurgulandı.
Bahadır ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ


Umut için cevap bekleniyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, Galatasaray'ın Umut Gündoğan için teklif yaptığını söyledi. Kaya, "Öneriyi değerlendiriyoruz. Oyuncu satmamız halinde transfer yasağımızı kaldırıp, takıma takviye yapabiliriz" diye konuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz günlerde Umut Gündoğan ile prensip anlaşmasına varmıştı. Transferin birkaç gün içinde resmileşmesi bekleniyor.



Aslan'da start verildi
Devre arası çalışmaları için Antalya'ya giden Galatasaray'da futbolcular, Roberto Mancini yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Akşam yapılan çalışmada oyuncular iki gruba ayrıldı. Bir grup futbolcu kondisyoner Ivan Carminati yönetiminde koşu ve fiziksel çalışma gerçekleştirdi. Diğer grupta bulunanlar ise Roberto Mancini yönetiminde taktik çalışma yaptı. Taktik çalışmaya Burak Yılmaz da katıldı. nbsp;





Antalya'da süper karşılama
Ligin ikinci yarısı hazırlıklarına dün başlayan Galatasaray, Florya'da sabah yaptığı idmanın ardından kamp yapacağı Antalya Belek'e uçtu. Kafileyi yaklaşık 300 kişilik bir taraftar grubunun coşkulu şekilde karşılaması dikkat çekti. Taraftarlar futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi, imza aldı. Sarı-kırmızılılarda Didier Drogba, Fernando Muslera, Felipe Melo ve Burak Yılmaz kampa dün akşam katıldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...