Trabzonspor'un ilk rakibi Celtic

Trabzonspor'un ilk rakibi Celtic

SPOR Haberleri

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, THY Antalya Winter Cup'ta bugün İskoçya'nın Celtic takımıyla karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor, THY Antalya Winter Cup'ta bugün İskoçya'nın Celtic takımıyla karşı karşıya geliyor. Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve E2'den naklen yayınlanacak. G.Saray ile Ajax'ın da yer aldığı turnuvada, kaybeden takımlar cumartesi günü 3'üncülük maçına çıkacak. nbsp;"Malouda ve Bosingwa ile oynamak bir rüya"
Bordo-mavili takıma sezon başında katılan Malouda ve Bosingwa'nın tecrübelerinden yararlandıklarını anlatan Yusuf Erdoğan, "İki dünya yıldızıyla aynı takımda oynamak benim için rüya gibi birşey. Malouda ve Bosingwa ile sürekli görüşüyoruz. İkisi de üst düzey oyuncular. Saha içinde veya saha dışında neler yapabileceğimizi anlatıyorlar. Onların düşünceleri bizim için çok önemli. Kulübede otururken onların hareketleriyle, hakemlere yaklaşımıyla ilgileniyorum. Krampon bağlamasını bile dikkatle izliyorum. Onlardan öğrenecek çok şeyimiz var" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...