Samsung'dan televizyon devrimi!

Samsung'dan televizyon devrimi!

TEKNOLOJİ Haberleri

ABD'de düzenlenen Las Vegas Tüketici Elektroniği Fuarı'nda, Samsung'un 105 inçlik Curved UHD TV'si fuarın en öne çıkan televizyonlarından biri oldu.

ABD'de düzenlenen Las Vegas Tüketici Elektroniği Fuarı'nda bu sene yine teknoloji devleri büyülemeye devam ediyor. Samsung'un 105 inçlik Curved UHD TV'si bu fuarın en öne çıkan televizyonlarından biri olmayı başardı. Bombeli bir ekrana sahip olan Curved UHD TV, 21:9 en boy oranı ile artık çağımızda 16:9 geniş ekran televizyonların çağına bir son getirme iddiasıyla dikkat çekiyor. 21:9 Sinemaskop ekran, ekranın sinema ölçeğinde geniş olması ile sinema keyfini evlere taşıyan bir cihaz olma özelliğine de sahip. Curved UHD TV, şu anda dünyanın ilk ve en geniş bombeli ekranlı televizyonu olarak bu alandaki teknoloji rekabetini kızıştırdı. nbsp;Samsung'un bu fuarda sunduğu bir diğer cihaz ise 85 inçlik bükülebilen UHD TV. Kumandanın tek bir tuşuna basılmasıyla düz bir ekrandan bombeli bir ekrana dönüşebilen Bendable UHD TV, bükülme efektiyle görüntüde farklı bir etki oluşturuyor. Her iki cihazın da fiyatı henüz belli olmazken, Samsung'un bu ürünleri 2014'ün ikinci yarısında piyasaya sürmesi bekleniyor. nbsp;
TG.COM.TR / ÖZEL HABER
nbsp;Samsung'dan televizyon devrimi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...