Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Partili vekil, Zekeriya Öz'ü tehdit mi etti?

AK Partili vekil, Zekeriya Öz'ü tehdit mi etti?

GÜNDEM Haberleri

İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Twitter'da Savcı Zekeriya Öz'le ilgili bir tweet attı ortalık karıştı. AK Partili Ali Aşlık attığı tweet'te ne demek istedi?

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, son günlerinen popüler ismi olan eski İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'le ilgili olarak Twitter'da "Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..." şeklinde bir tweet atınca sosyal medyada Aşlık hakkında bir karalamave linç kampanyası başlatıldı.
AK PARTİLİ VEKİL, ZEKERİYA ÖZ'Ü TEHDİT Mİ ETTİ? nbsp;
Peki, AK Partili Ali Aşlık attığı tweet'te ne demek istedi? Zekeriya Öz'e mesaj yollarken geçtiğimiz yıl evinde ölü bulunan savcı Murat Gök'ü neden örnek gösterdi? Aşlık, Zekeriya Öz'ü tehdit mi etti? Ali Aşlık, Zekeriya Öz'ü tehdit etmek için böyle bir mesajı yazmadığının altını çizerken, toplumu yakından ilgilendiren soruşturmalarda 'gizlilik' ilkesine uyulması gerektiğine dikkat çekti.
SAVCI GÖK'ÜN AÇTIĞI DAVALARDA İNSANLAR BERAAT ETTİ AMA...
Rahmetli Murat Gök'ün de bir savcı olduğunu ve İzmir'de birçok operasyon gerçekleştirdiğini, bu operasyonlardan sonra da soruşturmayla ilgili bilgileri çarşaf çarşaf medyaya sızdırdığını dile getiren AK Partili Aşlık, Murat Gök'ün açtığı davalarda insanların çoğunun beraat ettiğini ancak bu insanların kendilerine atılan iftiralardan kurtulamadığını belirtti.
"ZEKERİYA ÖZ, İNSANLARIN ONURUNU HİÇE SAYDI"
O soruşturmalarda olduğu gibi, 17 Aralık Operasyonu'nda da soruşturmaya ait olduğu iddia edilen bilgilerin medyaya servis edildiğine vurgu yapan Aşlık, Zekeriya Öz'ün insanların onuru ve geleceğini hiçe saydığını ve 'ah' aldığını söylerken Murat Gök örneğini neden verdiğini de şöyle açıkladı:
"BUGÜN ZEKERİYA ÖZ'E 'KAHRAMAN' DİYENLER..."
"Hukuk adamları, adaleti tahsis ederken şov yapmamalı… Şovla adalet gelmez. Son zamanlardaki soruşturmalara baktığınızda, sanık avukatlarında olmayan bilgilerin, gazetecilerin elinde olduğunu görürsünüz. Rahmetli Savcı Murat Gök, özel yetkilerle donatılmış bir savcıydı. O yetkileri elinden alındıktan sonra İzmir'den Samsun'a tayin edilmiş ve evinde yalnız bir şekilde hayata veda etti. Zekeriya Öz de tıpkı Murat Gök gibi, elinden yetkileri alındıktan sonra yalnız kalabilir. Bugün Zekeriya Öz'ü alkışlayanlar, ona 'kahraman' diyenler, yarın onu yalnızlaştırıp, vicdanıyla baş başa bırakacak. Onun için, insanlar kamuoyunda rencide edilmeden hakimler önünde cezasının verilmesi gerekiyor."
Murat Gök'ün ölümü güncel ve yakın bir tarihte olduğu için onu örnek gösterdim, diye açıklama yapan AK Partili Aşlık, isim vermeden Zekeriya Öz'e mesaj yollamayı da ihmal etmedi: Görevlerini layıkıyla yerine getiren savcıların alnından öpmeyi biliriz. (haber7)

nbsp;AK Partili vekil, Zekeriya Öz'ü tehdit mi etti?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...