Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yanan çeyizine böyle gözyaşı döktü

/ Kaynak: İHA
Yanan çeyizine böyle gözyaşı döktü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da yeni evli çiftin evinde çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Daha açmadığı çeyizi yangında zarar gören genç kadın, uzun süre gözyaşı döktü.

Merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Kayseri'ye çalışmaya giden bir yıllık eşi Ali Demir'in ailesi ile birlikte altlı üstlü oturan Nilüfer Demir, kayınvalidesi Zübeyde Demir'in yanına kahvaltı yapmaya çıktı. Genç kadın, bu sırada 6 aylık bebeğinin üşümemesi için odun sobasını yaktı. Çocuk odasındaki bacaya sıkıştırılan bez parçasının yanması sonucu yan odada bulunan perdeler alev aldı. nbsp;Yangın kısa sürede perdeden çeyizlere sıçrarken, yoldan geçen vatandaşlar iki katlı evin birinci katından dumanlar çıktığını fark etmesi üzerine olayı itfaiye ve polise bildirdi. nbsp;Dışarıdan gelen sesler üzerine aşağı inen Nilüfer Demir, evinden çıkan dumanlar üzerine büyük şok yaşadı. Bu sırada Zübeyde Demir, eve girerek 6 aylık bebeği dışarı çıkarttı. Vatandaşlar yangını kendi çabalarıyla söndürürken, olay yerine gelen itfaiye soğutma çalışması yaptı. Evdeki eşyalar dışarı çıkartılırken, yeni gelin Nilüfer Demir ise yangından geriye kalan eşyalarının başında diz çökerek uzun süre ağladı. Demir'i sakinleştirmek ise yakınlarına düştü. nbsp;Odadaki her şeyin yandığını belirten Zübeyde Demir, "6 battaniyesi, 10 yorganı, 10 yastığı vardı. Bilgisayarı bu odadaydı. Çocuk ranzası buradaydı. Her şeyi yanmış, hiçbir şeyi kalmamış. Daha hiç açılmamıştı çeyizler. 1 yıllık evli olanın eşyası ne kadar açılmış olacak" dedi. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...