Sow: 'Fenerbahçe'de mutluyum, kalmak istiyorum'

/ Kaynak: AA
Sow: 'Fenerbahçe'de mutluyum, kalmak istiyorum'

SPOR Haberleri  / AA

Moussa Sow: 'Fenerbahçe'de mutluyum ve iyi bir iş yapıyorum. 2,5 yıllık sözleşmem var ve bu süreyi en iyi şekilde geçirmek istiyorum.'

Fenerbahçe'nin başarılı forvet oyuncusu Moussa Sow, ligin ilk yarısında yaptıkları iyi işi devam ettirebilmek için her şeyi ortaya koyacaklarını söyledi. Ligin ikinci yarısının çok zorlu geçeceğine inandığını vurgulayan Sow, gazetecilerin sorularını cevaplayarak, "İlk yarıda kendimizi işimize iyi konsantre ettik, ikinci yarıda da aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. İlk yarıda yaptığımız iyi işi devam ettirebilmek için her şeyi ortaya koyacağız" dedi. Sow, sözleşmesinde sona yaklaşıldığı belirtilerek transferiyle ilgili yöneltilen soruya, "Bununla ilgili birçok haber çıkıyor fakat ben işime konsantre olmuş durumdayım. Fenerbahçe'de mutluyum ve iyi bir iş yapıyorum. 2,5 yıllık sözleşmem var ve bu süreyi en iyi şekilde geçirmek istiyorum" şeklinde cevapladı. Sow, ligin ilk yarısında 4 forvet oyuncusunun toplam 31 gol attığının hatırlatılması ve Fenerbahçe adına atılan en güzel golün sorulması üzerine ise şunları söyledi:
"Bu işin çok büyük bir sırrı yok. 4 forvet oyuncusuyuz ama üçümüz sahada olabiliyoruz. En işi şekilde çalışmamızı sürdürüp, rekabet içinde sahadaki 3 oyuncudan biri olmayı düşünüyoruz. Oyuna sonradan giren de en iyi performansı sergilemeye çalışıyor. Hepimiz takım için bir şeyler vermeye çalışıyoruz."
Fenerbahçe'de bazı maçlarda kanatlarda oynadığının hatırlatılması üzerine ise Sow, "Fenerbahçe'ye transfer olduğumda merkez forvet olarak oynadım fakat hocamız bizden her zaman hareketli olmamızı istedi. Özellikle Webo'nun gelişinden sonra sol tarafta forma şansı bulmaya başladım. Bu benim için sorun olmuyor çünkü daha önceki takımımda da bu pozisyonda oynuyordum ve alışığım" ifadesini kullandı.
Sow, Dünya Kupası'nda yer alamayacak olmasıyla ilgili olarak ise "Dünya Kupası'nda olmayacak olmam hayal kırıklığı ama ben televizyon karşısına geçeceğim ve Kuyt, Webo, Emenike ve diğer arkadaşlarımı heyecanla takip edeceğim" şeklinde sözlerini tamamladı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...