TEM'de halk otobüsü devrildi, çok sayıda yaralı var -son gelişme

/ Kaynak: CHA
TEM'de halk otobüsü devrildi, çok sayıda yaralı var -son gelişme

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

TEM'de halk otobüsü şoförün sara krizi geçirmesi sebebi ile şarampole devrildi, çok sayıda yaralı var işte son gelişmeler.

Ümraniye TEM otoyolunda seyreden halk otobüsü şarampole devrildi. Çok sayıda yolcunun yaralandığı kazada sürücü araç içinde sıkıştı. Yolcular, sürücünün sara krizinin tuttuğunu ve otobüsün kontrolünü kaybettiğini söyledi.Kaza, saat 13.15 sıralarında TEM otoyolu kuzey istikameti kimyasal park alanına 100 metre kala meydana geldi. Ümraniye'den Kavacık istikametine seyreden sürücüsünün kullandığı halk otobüsü, yoldan çıkarak şarampole girdi. Yaklaşık 50 metre sürüklenen ve içinde 20 yolcunun bulunduğu otobüs, daha sonra devrildi. Otobüs sürücüsü araç içinde sıkıştı. Yaralanan yolcular ise kendi imkanlarıyla otobüsten çıktı. Kaza sonrası TEM'de can pazarı yaşandı. Yaralılara ilk müdahale kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bu arada itfaiye ekipleri de sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...