Real Madrid, Xabi Alonso'nun sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı

/ Kaynak: AA
Real Madrid, Xabi Alonso'nun sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid, emektar oyuncusu Xabi Alonso'nun sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı

La Liga ekiplerinden Real Madrid, kulüpten ayrılabileceği iddia edilen Xabi Alonso'nun sözleşmesini yenileyerek 2 yıl uzattı.Kulüpten yapılan açıklamada, İspanyol oyuncunun sezon sonunda sona erecek sözleşmesinin, 2016'ya kadar uzatıldığı belirtildi.Real Madrid'e 2009 yılında Liverpool'dan transfer edilen milli oyuncu, İspanyol temsilcisinde 200'ün üzerinde maça çıkarken, bu süreçte İspanya Kral Kupası ve lig şampiyonluğu yaşadı. Chelsea, Liverpool ve Juventus'un, İspanyol oyuncuyu ara transfer döneminde kadrosuna katabileceği öne sürülüyordu.
Di Maria'ya ceza yok
Öte yandan, Real Madrid'in Santiago Bernabeu Stadı'nda Celta Vigo ile oynadığı karşılaşmada oyundan çıkarken taraftara yönelik kaba bir hareket yaptığı iddia edilen ve kulüp tarafından hakkında soruşturma başlatılan Angel Di Maria'ya ceza verilmeyeceği açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Arjantinli oyuncu hakkında yürütülen soruşturmanın sonuçlandığı ve sahada yaptığı hareketin herhangi bir kusur içermediği yönünde karar çıktığı vurgulandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...