Salih Dursun, olay fotoğraf hakkında açıklamada bulundu

Salih Dursun, olay fotoğraf hakkında açıklamada bulundu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer hedeflerinden biri olan Salih Dursun, bugün çıkan "Galatasaray formalı fotoğrafı" hakkında bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın en büyük transfer hedeflerinden biri olan Salih Dursun, bugün Fanatik Gazetesi'nde çıkan "Galatasaray formalı fotoğrafı" hakkında bir açıklama yaptı.Galatasaray forması ile çıkan fotoğrafı hakkında konuşan ve o fotoğrafın ambargolu bir fotoğraf olduğunu ifade eden Salih, Lig TV'ye yaptığı açıklamada "O fotoğraf ambargolu bir haberdi. 2 gün önce abilerimiz yanımıza geldiğinde rica ettiler. Onları kırmak istemedim. Transfer gerçekleşirse koyacaklardı, gerçekleşmezse koymayacaklardı. Ama yine de canları sağolsun. Üzüldüğümü söyledim. Netleşmiş kesin bir anlaşma yok. Her tarafın mutlu olması gerekir. Buna Galatasaray ve Kayserispor kulübü karar verir" ifadelerini kullandı.

"G.SARAY'DAN TEKLİF ALMAK GURUR VERİCİ"

"Galatasaray gibi bir camiadan teklif almak gurur verici. Düzgün ve karakterli bir insan olduğunuzda bazı şeyleri söyleyebildiğinizde yolunuzu açabiliyoruz. Bu onur verici bir durum. Kayserispor gibi bir takıma gelip oradan Galatasaray'dan teklif almak çok büyük bir olay. Hedeflerim olduğu için yavaş yavaş basamakları tırmanıyorum. Çok eksikliklerim var ama eksikliklerimi gidererek milli takımın da vazgeçilmez oyuncusu olmak istiyorum." nbsp;

"ÖNELİ FUTBOLCULAR VAR, AMA GÜVENİYORUM"

"Galatasaray'da önemli futbolcular var; ama kendime güveniyorum. Bu güvende çalışkan olmam etkili. Hiçbir şeyden korkmuyorum. Neysem oyum. Nerede olursam olayım, x bir kulübe de gitsem başarılı olacağıma inanıyorum. Galatasaray gerçekten büyük bir takım. Menfaatler doğrultusunda bir transfer olmasını istiyorum. nbsp;İnşallah kimse bu transferde üzülmez"
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...