Bu çiçeğin adı: 'Tayyip-Emine Erdoğan'

Bu çiçeğin adı: 'Tayyip-Emine Erdoğan'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Singapur'da bir Botanik Parkı'nı gezdi. Burada bir çiçeğe 'Tayyip-Emine Erdoğan' adı verildi.

Singapur temaslarını sürdüren Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte Botanik Parkı'ndaki orkide bahçesini gezdi. Burada bir çiçeğe 'Tayyip-Emine Erdoğan' adı verildi. nbsp;Singapur'da temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyetle birlikte dünyaca ünlü Botanik Parkı'nı gezdi. Orkide bahçesine giden Başbakan Erdoğan ve eşi, bir süre el ele yürüdü. Ardından "Tayyip-Emine Erdoğan" adı verilen bir çiceği inceledi.

Orkide karışımından oluşturulan mor renkli çicek hakkında bilgi veren görevli; Başbakan'a "Bu orkide de mor, kravatınız da mor, moru sever misiniz?" diye sordu.

Başbakan, görevliye "Torunum da mor rengini çok sever" cevabını verdi. Başbakan ve eşi, çiçek adlarının kayıt altına alındığı defteri de imzaladı.

Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet Botanik Bahçesi'nin yanı sıra dünyanın en büyük limanlarından Singapur Limanı'nda da incelemelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan, 1903 yılında vefat eden Türk Başkonsolosu Ahmet Ataullah Efendi ve Jahor Sultanı Ebubekir'in eşi Hatice Sultan'ın kabirlerinin bulunduğu mezarlığı da ziyaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...