Adres sorma bahanesiyle 100 bin lira çaldılar

/ Kaynak: AA
Adres sorma bahanesiyle 100 bin lira çaldılar

GÜNDEM Haberleri  / AA

Adana'da hırsızlar adres sorma bahanesiyle oyaladıkları kişinin otomobilindeki 100 bin lirayı alarak kaçtı.

Adana'da bankadan çektiği parayı otomobilin ön koltuğuna koyan şahsı adres sorma bahanesiyle oyalayan 2 kişi, içerisinde 100 bin lira bulunan zarfı alarak kaçtı. Adana-Mersin yolu Hal Kavşağı'nda bulunan banka şubesinden amcasının şirketine ait 100 bin lirayı çeken Mustafa Ökmen (23), bir zarfa koyduğu parayı otomobilinin ön koltuğuna bıraktı. Aracıyla hareket ettiği sırada lastiklerden birinin patladığını fark eden Ökmen, stepneyi takmak için otomobilden indi.

Bu sırada yanına gelen bir kişi, elindeki kağıtta yazılı adresi sordu. Ökmen'in adresi tarif ettiği sırada başka bir kişi, otomobilin ön koltuğunda zarf içinde bulunan parayı alarak olay yerinden kaçtı.

Lastiği değiştiremeyince bir tanıdığını çağıran Ökmen, ön koltukta bulunan zarfın yerinde olmadığını görünce durumu polise haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, otomobilin lastiğinin çivili düzenekle patlatıldığını belirledi. Polis, bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...