Ronaldinho neden gelmedi? İşte cevabı

Ronaldinho neden gelmedi? İşte cevabı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hayali Ronaldinho Atletico Mineiro'da kaldı. Brezilyalı yıldızın menajeri ve ağabeyi Roberto Assis, Ronaldınho'nun neden gelmediğini açıkladı.

Beşiktaş 'ın transfer etmek için uğraştığı Ronaldinho Atletico Mineiro ile sözleşme yeniledi. Atletico Mineiro başkan ıAlexandre Kalil, transferi twitter hesabından duyurdu. Başkan Kalil'in Ronaldinho'ya imzayı attırdıklarını açıklamasından sonra Atletico Mineiro'nun resmi sitesi aşırı yüklenmeden dolayı çöktü. Kalil twitter'dan; "Gürültü canımı sıkıyor ama herkesin sevdiği adam bizimle kalıyor. Yeniledik!" yazdı. Beşiktaş, Ronaldinho'ya en son 4.5 milyon Euro ücret önermiş ve Roberto Assis buna yakın rakamların zaten Brezilya'da olduğunu bu sebeple rakamın 6.5 milyon Euro garanti para olmasını istemişti.

Ronaldinho'nun ağabeyi açıkladı: "Transfer neden olmadı?"

Brezilyalı futbolcunun Türkiye'deki temsilcisi Ayhan Yeşilbaş, Atletico Mineiro'nun Ronaldinho ile sözleşme yenilediklerine dair haberleri doğruladı. nbsp;Yeşilbaş, Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in kendisini aradığını ve imzaların atıldığını söylediğini belirterek, şunları kaydetti: nbsp;"Bu transferin gerçekleşmesi için çok uğraştık ama Ronaldinho Brezilya'da kalmayı tercih etti. Ağabeyi ve menajeri Assis, az önce beni arayarak sözleşme imzaladıklarını birinci ağızdan söyledi. Maddiyat dışında birtakım başka unsurların devreye girdiğini tahmin ediyorum çünkü Beşiktaş'ın hatırı sayılır bir teklifi vardı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...