Almanya'nın en iyisi üçüncü kez 'Mesut Özil'

Almanya'nın en iyisi üçüncü kez 'Mesut Özil'

SPOR Haberleri

Alman Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil, Almanya'da "Yılın Milli Futbolcusu" seçildi. Özil, en yakın rakibine yüzde 13 fark attı.

Alman Milli Takımı 'nda üst üste üçüncü yıl da en iyi futbolcu Türk asıllı Mesut Özil. Alman Milli Takımı Taraftarlar Kulübü'nün düzenlediği ankete göre Özil, oyların yüzde 30'unu alarak nbsp; 2013 Alman milli takımının en iyi futbolcusu seçildi. Özil'i yüzde 17 ile Bayern Münih'in kaptanı Philipp Lahm izledi. Yüzde 13 ile bir diğer Bayern Münih'li futbolcu Thomas Müller de üçüncü oldu. İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de top koşturan Özil, bu ödüle değer bulunmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu kaydetti. 2013'ün kendisi için çalkantılı geçtiğini kaydeden Özil, nbsp; her milli maça, ilk maçına çıkarken gibi sevindiğini de vurguladı. Alman Milli Takımı'nda 52 kez forma giyen özil, toplam 17 kez nbsp; fileleri havalandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...