Roni'den Kartal'a büyük çalım! Twitter yıkıldı

Roni'den Kartal'a büyük çalım! Twitter yıkıldı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın transferi için büyük çaba harcadığı ve umutlandığı Ronaldinho, kulübü Atletico Mineiro'da kalmayı tercih etti, sözleşme yeniledi.

Başta 2. Başkan Ahmet Nur Çebi olmak üzere Beşiktaş'ın sezon başından beri transferi için büyük çaba harcadığı dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho'dan kötü haber geldi. Özellikle son bir haftada futbolcunun menajer abisi Assis'le kıran kırana bir pazarlığa girişen siyah-beyazlılar bu oyuncuyu kadroya katmak için büyük fedakarlıklar yaptı. Yıllık ücret teklifini 4 milyon eurodan 6 milyona kadar yükselten Beşiktaş yine de muradına eremedi. Siyah-beyazlıların teklifini çılgınca diye nitelendiren Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil ne yaptı etti, Roni'yi kulübünde tutmayı başardı. Ronaldinho için 3.3 milyon euroya çıkabilen Kalil Beşiktaş'ın yarısı değerindeki teklifine rağmen futbolcuyu ikna etti. Sambacının bu düşük teklifi kabul etmesinin ana sebebi olarak; FIFA 2014'te Brezilya Milli Takım formasıyla son defa dünya kupası heyecanı yaşamak isteği gösteriliyor. Roni'nin Milli Takım Teknik Direktörü Felipe Scolari'nin gözü önünde bulunmayı istediği biliniyordu. Bu arada Kalil, Ronaldinho'nun Atletico Mineiro ile sözleşme yenilediğini twitter hesabından yaptığı, "Gürültü canımı sıkıyor ancak herkesin sevdiği o kişi bizimle kalıyor. Yeniledik" mesajıyla duyurdu. Atletico Mineiro kulübü de resmi sitesinden Ronaldinho ile sözleşme yenilendiğini ilan etti. Öte yandan Assis'in transferin olmamasında Beşiktaşlı yöneticileri suçladığı öğrenildi. Dün Çebi'yi arayan Assis'in telefonuna cevap alamadığı ve geri dönüş de olmaması üzerine, "Beşiktaşlı yöneticiler yeteri kadar bu işi sahiplenmedi. Fiyatlarını bir yükselttiler bir indirdiler" siteminde bulunduğu gelen haberler arasında.


Taraftar üzüldü
Ronaldinho transferinin yatması sanal alemde ses getirdi.
gt; Fikret Ormaninho ve Ahmet Nur Çebinho taraftara özür borçlu. Taraftar büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Yazık! / @SezerTahsin gt; 500.000 Euro için Quaresma'yı , 1.000.000 Euro için Ronaldinho'yu kaçıran yönetim sölesene bu paralarla yeni Eneramo'larımı alıcaksınız ! / @yagmurinho gt; Ronaldinho baskısını ve hayal kırıklığını tolere etmek için saçmasapan bir işe girmezler umarım... / @erginaslan gt; Ne Beşiktaş ne de Ronaldinho kaybetmiştir. Kaybeden taraftarın umudu ile oynayan onları umutlandırıp utandıranlardır. / @emrekarakollu2 nbsp;



HÜSEYİN EROĞUL/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...