Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canına tak etti kocasını boğdu! Serbest kaldı

Canına tak etti kocasını boğdu! Serbest kaldı

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ta tartıştığı kocasını boğarak öldüren kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından denetimli serbestlik tedbiriyle serbest bırakıldı.

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde sürekli alkol aldığı ve karısına şiddet uyguladığı bildirilen Mehmet Ali E. (38) önceki akşam da eve alkollü vaziyette geldi. Daha önce eşini silahla tehdit ettiği öne sürülen koca ile Ayşegül E. (33) arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönen olayda Ayşegül E., çocuklarının gözü önünde, üzerine atladığı kocasının boğazını sıktı. Çıplak elleriyle kocasını boğan kadın, polisi arayarak cinayeti haber verdi. Gözaltına alınan kadının ilk ifadesinde "Geçim sıkıntısı çekiyorduk. Çocuklarına bakmıyordu. Geçen ay üzerime sıcak su atmıştı. Eve gelip kızlarıma bağırdı. Büyük kızımı dövdü, araya girdim, beni saçlarımdan tutup yerde sürükledi. Sonunda dayanamadım" dediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ayşegül E., önceden de kocasından şiddet gördüğü ve ilgili yerlerde şikayetlerinin olduğunu söyledi. Cinayeti ağır tahrik altında işlediği öne sürülen Ayşegül E.'nin 4 kızının da bulunduğu göz önüne alındı. Mahkeme, Ayşegül E.'yi denetimli serbestlik tedbiri ile serbest bıraktı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...