Yıldırım'dan bacanak resti: Yanlış yapan hesabını verir

Yıldırım'dan bacanak resti: Yanlış yapan hesabını verir

GÜNDEM Haberleri

İzmir'deki operasyonda bacanağı da gözaltı listesinde olan eski bakan Binali Yıldırım, 'Babam bile olsa gereği yapılır' dedi.

Seçim startını verdiği Selçuk'ta gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti İzmir büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, net mesajlar verdi. "Liman Operasyonu"nda gözaltı listesinde bulunan bacanağı Cemalettin Haberdar hakkındaki iddiaları değerlendiren Yıldırım, "Bu bir adli vakadır. Süreç başlamıştır. nbsp;Yargı işini yapsın. Bacanağım olmazsa, babam olsun! Yanlış yapan varsa hesabını verir. Hiç kimsenin bu durumu istismar etmeye kalkmasına gerek yok" dedi. CHP'den rakibi Aziz Kocaoğlu'na da göndermede bulunan Yıldırım, "İzmir'e ne yaptığımızı sormak isteyenler, Çiğli'den Balçova'ya Altınyol'dan gitsin. 3 saatte varamazlar. Ama bizim yaptığımız çevre yoluyla yarım saatte işe giderler" ifadelerini kulllandı. Öte yandan, İzmir merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan ve sorguları devam eden 24 kişi dün, sağlık kontrolünden geçirildi. Şüphelilerin bugün savcılığa sevk edilmesi bekleniyor. İZMİR?İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...