Kurbağa bile dondu! FOTOGALERİ

Kurbağa bile dondu! FOTOGALERİ

YAŞAM Haberleri

Amerika'yı saran kutup fırtınası yerel halk kadar bölgede yaşayan hayvanları da vurdu.

ABD'yi saran kutup fırtınası denizleri ve gölleri dahi dondurunca sularda yaşayan hayvanlarda tıpkı fotoğraflardaki kurba gibi donarak hayatını kaybettiler. -50 ile -60 derece arasında düşen sıcaklıklar sularda yaşayan tüm hayvanların yaşam savaşı vermelerine sebep oldu. nbsp; Yaşanan soğuklar ve fırtınalara sonucu oluştuğu belirlenen buz toplarının Michigan Gölü yakınlarında ve kıyısında binlerce olması dikkat çekti.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji uzmanlarının açıklamalarına göre Amerika'da yaşanan kutup fırtınasının bugün zayıflayacağı ve haftasonunda mevsim sıcaklarının normale döneceği iddia edildi.

Fakat ülkede yaşanan kutup fırtınasından dolayı oluşan kar ve buz kalıntıları bugünde havanın -3 derecelerde seyir etmesinden dolayı yerden kalkmaması Kuzey Amerika'da yaşayan eyalet sakinlerine halen zor anlar yaşatıyor.

Oklahoma bölgesinde kar ve buz kütlelerinin halen durması ve şiddetli rüzgarlar sebebi ile uçak seferlerinin büyük bir bölümünün iptal edildiği ve kara ulaşımında ana hatlar üzerindeki yolların bir miktar açıldığı fakat ulaşımın halen güç olduğu belirtildi.

İşte Amerika'da yaşanan kutup fırtınası sonrası görüntülere yansıyan son fotoğraflar...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...