Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnanmış çocuklar!

İnanmış çocuklar!

SPOR Haberleri

Kuyt, Sow, Emenike ve Webo, 'Birbirimiz için savaşıyoruz. Tek hedefimiz var o da kupayı kazanmak' dedi.

Onlar Süper Lig'in en skorer takımının gol makineleri. İlk yarıdaki 17 maçta 31 gole imza atan muhteşem dörtlü, Kuyt, Sow, Emenike ve Webo dün ortak basın toplantısı düzenledi. Belek kampında basın mensuplarının karşısına geçen sarı-lacivertli yıldızlar şampiyonluk inançlarını vurguladı. İlk sözü alan Dirk Kuyt, Fenerbahçe'de oynamaktan gurur duyduğunu belirtirken, takım olarak birbirleri için savaştıklarını vurguladı. Tek amaçlarının ilk yarıda yakalanan form grafiğini, ikinci yarıda da devam ettirmek olduğunu ifade eden Kuyt, "İlk yarıda çok iyiydik ama bu geride kaldı. Şimdi yeni bir başlangıçla ilerlememiz gerekiyor" dedi. Forvet oyuncularının performansına dikkat çeken Hollandalı, "Birbirimize yardım ediyoruz. Ancak daha geliştirecek şeyler olduğunu da düşünüyoruz. Bu yüksek formun, sadece forvet oyuncularına bağlı olduğunu da düşünmüyorum. Biz takım arkadaşlarımız sayesinde gol pozisyonlarına giriyoruz" derken 103 gol rekoruna yönelik soruya, "100'den fazla gol atmak gerçekten zorlu bir hedef. Maç başına 2,5 civarında bir ortalamamız var. Fakat takımımız günden güne kendini geliştiriyor ve hiçbir zaman tatmin olmuyor. 1 ya da 2 farklı üstün götürdüğümüz maçlarda bile 3 ve 4. golü arıyoruz. Ama bizim için en önemli şey, 100 gol atmaktan çok şampiyon olmak" ifadesini kullandı. Takımdaki bütün oyuncuların birbirine saygı duyduğunu dile getiren Kuyt, "Birbirimize yardım ediyoruz ve birbirimiz için savaşıyoruz" diye konuştu. nbsp;SOW: AKLIMDA KUPA VAR
Hakkında transfer söylentileri çıkan Sow ise, "Burada çok mutluyum ve sözleşmem bitene kadar ayrılmayı düşünmüyorum" derken, "Aklımda sadece başarılı olmak, şampiyonluk yaşamak var" açıklamasını yaptı. Sol tarafta görev yapmaktan şikayetçi olmadığını da söyleyen Senegalli, "Bu benim için hiçbir sorun oluşturmuyor, zaten Lille'de de zaman zaman bu pozisyonda görev alıyordum" dedi. Özellikle son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan ve sadece golleriyle değil asistleriyle de forvetin en verimlisi olmayı başaran Emenike ise, "Sezon başında biraz zorluk yaşadım ama uyum sürecini atlattım. Umarım ikinci yarıda daha iyi şeyler yaprak takımın şampiyonluğa katkı sağlarım" dedi. Webo da tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, "Takım olarak buna odaklandık, aklımızda başka hiçbir düşünce yok" şeklinde konuştu.


GOLLERİN HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL
İlk yarıda attıkları gollerle Fenerbahçe'yi zaferden zafere taşıyan Kuyt, Emenike, Sow ve Webo objektiflere gol pozu verirken, Galatasaray'la aralarında tartışma konusu olan "Duran adam" pozunu da ihmal etmedi. Muhteşem dörtlünün aynı anda yaptığı gol vuruşlarında keyifli anlar yaşandı. Bu arada bu sezon atılan en güzel gol hangisiydi sorusuna Kuyt, "Benim için tüm goller birbirinden güzeldi" cevabı verirken Emenike, "Benim için Erciyes maçında attığım gol. Çünkü o Fenerbahçe adına ilk golümdü. Asistini de Kuyt yapmıştı" dedi. Webo, Sow'un Kayseri'ye attığı golü en güzel seçerken, Senegalli yıldız herhangi bir yorum yapmadı.


ERSUN YANAL: nbsp;TAM KADRO YOLA DEVAM
Antalya kampına 24 kişi gelen Fenerbahçe, sezonu bu oyuncularla tamamlamaya karar verdi. Ersun Yanal, kurmaylarıyla yaptığı toplantıda, "24 kişilik kadronun zaten 3'ü kaleci. Geriye 21 oyuncu kalıyor. Tamam, belki Avrupa ve kupada yokuz, sadece ligde mücadele ediyoruz. Ama kıran kırana bir ikinci yarı bizi bekliyor. Anadolu'daki sahaların durumu malum. Sakatlık riskini de göz önünde bulundurmamız gerek. Bu yüzden kimseyi göndermeyi düşünmüyorum" dedi. Yanal'ın nbsp;ayrılmak isteyen Yobo ve Kadlec'ten de ancak birine vize vereceği, iki savunmacının aynı anda gönderilmesine kesinlikle karşı çıktığı öğrenildi.


Bruno Alves de Avrupa'dan emin! nbsp;
Fenerbahçe'nin Portekizli stoperi Bruno Alves Rus medyasına verdiği demeçte ilginç ifadeler kullandı. Fenerbahçe'nin çok güçlü bir takım olduğunu dile getiren Alves, "Türkiye'de açık ara lideriz. Bu yıl Arsenal'e elenerek Şampiyonlar Ligi'nin dışında kaldık ancak sezon sonunda şampiyon olarak gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi olacağımızdan eminim" dedi. Portekizlinin, cezaya rağmen kaptanlar Emre ve Volkan gibi Avrupa kupalarından emin konuşması dikkati çekti.


UEFA'ya başvuru
Gazetelerde yer alan eski ÖYM hakimi dahil birçok hukukçunun "Şike davasında Fenerbahçe'ye kumpas yapıldı" yönündeki açıklamaları sarı-lacivertlileri harekete geçirdi. Fenerbahçe Yönetimi, bu konudaki belgeleri UEFA'ya gönderecek. UEFA ve CAS'tan gazete haberlerine dayandırılan suçlamalarla ceza alan Fenerbahçe, aynı yoldan ceza indirimi talep edecek.


Gençler kesik yedi
Ersun Yanal, Antalya kampına götürdüğü 7 PAF takımı oyuncusunu dün salonda çalıştırdı. Önceki gün yapılan çift kale idmanında gençler, A takım oyuncularıyla kıran kırana mücadele edince Yanal'ın hışmına uğradı. Sakatlıktan korkan Ersun Hoca, gençleri dünkü sabah idmanında salona yolladı. Kendilerini idmanın heyecanına kaptıran PAF'ların antrenmandan sonra ağabeylerinden özür dilediği öğrenildi.



M.EMİN ULUÇ

FOTOĞRAF: ALİ YEDEK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...