Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olcay Şahan'dan çarpıcı Ronaldinho açıklaması!

Olcay Şahan'dan çarpıcı Ronaldinho açıklaması!

SPOR Haberleri

Olcay Şahan ve Atiba Hutchinson, Antalya kampında bir basın toplantısı düzenledi. Şahan ise Ronaldinho ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı futbolcular Olcay Şahan ve Atiba Hutchinson, Antalya kampında bir basın toplantısı düzenledi. Atiba, ikinci yarıda kendini daha fazla göstermek istediğini vurgularken, Olcay Şahan ise Ronaldinho ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp yaparken, Siyah-beyazlı oyuncular Olcay Şahan ve Atiba Hutchinson, basın toplantısı düzenledi. Özellikle Ronaldinho konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Olcay Şahan, "Ronaldinho büyük bir futbolcu, olsa çok iyi olurdu. Ama bunlarla ilgilenmiyoruz. Yöneticilerimiz en doğru kararı verecektir. Biz kendi futbolumuzla ilgileniyoruz" ifadelerini kullandı. Ligin ilk 4 haftasında yakaladıkları form grafiğinin de üzerine çıkmak istediklerini belirten Olcay, "İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. İlk 4 haftadaki performansımızın da üzerine çıkarak, taraftarımızı mutlu etmeyi hedefliyoruz" dedi. Beşiktaş'a geldikten sonra skora yaptığı katkının da altını çizen Olcay, "Hocalarımın bana verdiği özgüven sahaya yansıyor. Almanya'da böyle bir durum yoktu ama Beşiktaş'a geldiğim günden bu yana bana güvendiler" diye konuştu. Atiba Hutchinson ise Beşiktaş kariyeride iyi bir başlangıç yaptığını ancak ikinci yarıda kendisini daha fazla göstereceğini söyledi. (ntvspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...