Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan: 'Messi bu dünyadan değil'

Arda Turan: 'Messi bu dünyadan değil'

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, 'Messi, bu dünyadan değil, bir uzaylı. Benim için futbol tarihinin en iyi oyuncusu'.

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, Barcelona maçı öncesi İspanyol Mundo Deportivo'ya konuştu. İşte Arda Turan'ın o röportajı; "Takım olarak da aynı durumdayız. Şimdilik her şey mükemmel gidiyor. Henüz hiçbir şey kazanmış değiliz. İyi sonuçlar elde ediyoruz ve her şeyin mükemmel olması için sezon sonunu bekliyoruz. Daha fazla sorumluluk almak zorunda olduğumu düşünüyorum. Sadece takımımı düşünüyorum ve tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyorum" nbsp;
'BARCELONA VE MADRID'LE SEVİYEMİZ AYNI'
"Barcelona, dünyanın en iyi takımı. Kazanmak istiyorsak cesur olmak zorundayız. nbsp;Bu iradeye sahibiz ve akıttığımız hiçbir teri israf etmek istemiyoruz. Bu maçın favorisi kim bilmiyorum ancak Vicente Calderon'da seyircimizle farklı oynuyoruz. Barcelona favori gibi görünüyor ancak sadece görünüyor " Bayern, Barça ve Madrid ile seviyemiz aynı, tek farkımız tarzlarımız."
'MESSI BU DÜNYADAN DEĞİL'
"Messi, bu dünyadan değil, bir uzaylı. nbsp;Benim için futbol tarihinin en iyi oyuncusu. nbsp;Maradona ile aynı düzeyde olduğunu ve tek eksiğinin Dünya Kupası olduğunu düşünüyorum."
'KULÜBÜMDE DEVAM EDECEĞİM
"Kulübümle olan sözleşmemi uzattım. Taraftarların burada ismimi şarkılarla söylemesi beni çok mutlu ediyor. Burada yoluma devam edip kupalar kazanmak istiyorum" nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...