Sneijder'den Fener'e gözdağı! 'İkinci sıradayız ama...'

Sneijder'den Fener'e gözdağı! 'İkinci sıradayız ama...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımın kampında önemli açıklamalar yaptı. Sneijder'den Fenerbahçe'ye gözdağı verdi!

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, Antalya kampında GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Kampta her şey yolunda. Daha iki hafta daha buradayız. Böyle kamplarda birlikte olmak her zaman iyidir. Ajax gibi zor maçlara ihtiyacımız var. Kaliteli takımlarla oynamak bizim hazırlıklarımız için önemli olacak. Benim için özel bir gün. 7 yaşından beri içinde olduğum kulübe karşı oynayacağım. İlk kez Ajax'a karşı oynayacağım. Benim için zor olacak ama ayrıca beni motive edecek bir durum. Arada 8 puan fark var. Bu bir gerçek. Ancak Fenerbahçe ile evimizde oynayacağımızı kimse unutmamalı. Daha önce puan durumunda 6., 7. sıraya geriledik. Şimdki ikinci sıradayız. İnanıyorum ki ilk sıraya çıkacağız. 17 maçın olduğu yerde imkansız diye bir şey söz konusu değil.
JUVENTUS'A ATTIĞI GOL; "UNUTAMAM"
Hayatım boyunca Juventus'a attığım golü unutmayacağım. Sanırım kimse unutmayacaktır. İnanılmaz bir zorlu zeminde, inanılmaz bir maç oldu. Benim attığım golle kazandı. Şampiyonlar Ligi maçı olmasının dışında da bu gol hayatım boyunca unutamayacağım bir gol.
CHELSEA ŞİFRESİ JUVENTUS
Genel olarak Mourinho ile konuşuyorum. Bu maç için özel konuşmadık. Bizi biliyor, geçen sene oynamıştık. O çok iyi bir antrenör. Şampiyonlar Ligi'bnin bu aşamasında her takım zor. Onlar da bizim için aynı şeyi söylüyorlardır. Juventus maçındaki gibi oynarsak Chelsea'yi yenebileceğimizi düşünüyorum.
DÜNYA KUPASI DEĞİL GALATASARAY!
Dünya Kupası bu yaz olacak. Hollanda ve ben de orada olacağım. Bunu düşünmek için erken. Orada olmak, o turnuvanın değerlerinden biri olmayı ben de istiyorum. Dünya Kupası'yla ilgili henüz bir şey düşünmeden. Şu an kulübümde gösterdiğim performansa odaklandım.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...