Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sinan Akçıl Eurovision'a katılmak istiyor!

Sinan Akçıl Eurovision'a katılmak istiyor!

MAGAZİN Haberleri

Sinan Akçıl, Eurovison'da Türkiye'yi temsil etmeye talip olduğunu söyledi.

Number One Türk TV'de Michael Kuyucu'nun konuğu olan Ebru Şallı'nın yeni aşkı Sinan Akçıl, Türkiye'nin Eurovision şarkı yarışmasına katılması gerektiğini açıkladı ve Eurovison'da Türkiye'yi temsil etmeye talip olduğunu söyledi.
İşte Sinan Akçıl'ın açıklamaları....
"TEKRAR FLÖRT ZAMANI OLMALI"
"Bence Eurovision heyecanının tekrar Türkiye'ye gelmesi gerekiyor. Eurovision şarkı yarışması ile İki senedir yaşadığımız bu birbirimizden soğuma döneminden sonra tekrar flört zamanı olmalı diye düşünüyorum.
"TÜRK BAYRAĞININ DALGALANMASI ÇOK ÖNEMLİ"
Ne olursa olsun ülke müziğine bir katkısı oluyor, şarkıların aylarca konuşulması, önemli bir platformda Türk bayrağının dalgalanması çok önemli bir şeydir. Ben bestecilik dışında artık solist olarak da bu göreve gerçekten talip olabilirim.Ben Fransız ekolünden geliyorum, uzun süre İngiltere'de yaşadım. Orada ne tarz şarkıların tutacağını ve nasıl temsil edilebileceğini iyi biliyorum. Ama tabii ki önce TRT'nin oraya gitmesi gerekiyor, akla gelecek birkaç aday olacaksa da onlardan biri ben olmalıyım?"
Sinan Akçıl'ın bu açıklamaları sosyal medyayı salladı. İşte Akçıl için yapılan Eurovision yorumlarından bazıları...(akşam)
"BEN UGANDA VATANDAŞLIĞINA TALİBİM"
-Sinan Akçıl Eurovision'a talipmiş. Eğer teklifi kabul edilirse bende Uganda vatandaşlığına talibim, bu utançla bu ülkede yaşayamam..
-Sinan Akçıl, Eurovison'a Talipmiş!!!!! Şaka Değil Gerçek:)))
-Bu ülke şu durumda sinan akçıl faciasına hazır değil.
"EUROVİSİON'DA PLAYBACK YOK"
- Sinan Akçıl Eurovision'a talipmiş, 2014 eğlenceli başladı :)) acaba orda playback olmadığını biliyormu ki:)
- Aman! Sinan Akçıl, Eurovision'a bulaşma bari... Orada canlı söyleniyor, bilgisayar ile ses oynaması yaptırmazlar adama
-Sinan akçıl'ın eurovisiona katılma ihtimali ülkedeki yolsuzluk iddalarından daha tehlikeli

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...