Florya'da korkutan yangın! Otoparktaki araçlar patladı

/ Kaynak: AA
Florya'da korkutan yangın! Otoparktaki araçlar patladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bakırköy'de bir apartmanın otoparkında çıkan ve 3 otomobilin kullanılamaz hale geldiği yangında mahsur kalan 3 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Bakırköy Şenlikköy Mahallesi Gül Sokak'taki bir apartmanın altında bulunan otoparkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, binanın üst katlarında mahsur kalan birisi çocuk, 3 kişiyi kurtardı. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen çocuk ve annesini ayakta tedavi ederken, cam patlaması sonrası kollarında küçük kesikler oluştuğu belirtilen bina görevlisi hastaneye kaldırıldı.

Otoparktaki araçlarda zaman zaman meydana gelen patlamalar sebebiyle yangına müdahale etmekte güçlük çeken itfaiye ekipleri, bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

Yangında, 3 otomobil kullanılamaz hale geldi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...