İşte BlackBerry'nin Porsche Design'i

İşte BlackBerry'nin Porsche Design'i

TEKNOLOJİ Haberleri

Tam dokunmatik Porsche Design P'9982 akıllı telefondan toplamda 500 adet üretildi.

BlackBerry iş birliği kapsamında Londra Harrods'da dünya lansmanı yapılan tam dokunmatik Porsche Design P'9982 ve toplamda 500 adet üretilen, sadece Harrods mağazasında satışa sunulan timsah deri seçeneği olan akıllı telefonlar, teknoloji dünyasına damgasını vurdu. Uzmanlar tarafından ileri teknoloji ile özenle tasarlanan P'9982, BlackBerry 10.2 İşletim Sistemi ile eşsiz bir deneyim sunuyor.
'BU MODELİMİZDE İDDİALIYIZ'
Porsche Design Grubu CEO'su Juergen Gessler. "Harrods'da bulunan Porsche Design mağazamızda ilk üniteler çok kısa bir süre içerisinde boşaldı. Bu da, akıllı telefon dünyasına ilk adımımız olan P'9981'in üzerinde bir başarı yakalayacağımızı kanıtlıyor. İlk Porsche Design akıllı telefonda da olduğu gibi lüksün mühendisliği, güçlü performans ile birleşiyor fakat geliştirdiğimiz bu modelimiz ile daha da iddialıyız. BlackBerry ile olan ortaklığımız, ikonik stilimizi en güçlü şekilde yansıtmamızı sağlıyor." diye açıklama yaptı.
P'9982'DE NE GİBİ ÖZELLİKLER VAR
P'9982 sahipleri, özel PIN numaraları ile Porsche Design akıllı telefon sahipleri arasında ayırt edilebiliyor. Kullanıcılar, Priority Hub akıllı fonksiyonu sayesinde tüm konuşmaları ve bildirimleri yönetip, mesajları filtreyerek, en önemli konuşmalara ulaşımı pratik hale getirirken, gelişmiş klavyesi, en çok kullanılan kelimeleri hafızasına kaydedip, bir sonrakini tahmin ederek yazım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca ekran paylaşma fonksiyonu (BBM™ Video with Screen Share) ile ekrandaki görüntüyü karşısındaki ile paylaşmanın yanı sıra, Camera Time Shift ve Story Maker ile hiçbir düğmeye basmadan fotoğraf çekebiliyor. Gelişmiş BBM (BlackBerry Messenger) sayesinde ise mevcut programı kapatmadan, mesajlara anında yanıt verebiliyor.
İşte BlackBerry'nin Porsche Design'i
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...