Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hajrovic Türk vatandaşı olacak mı?

Hajrovic Türk vatandaşı olacak mı?

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi Izet Hajrovic, Türk vatandaşlığı ile ilgili tartışmalara açıklık getirdi.

Antalya'da düzenlenen kampta düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Izet Hajrovic, " Galatasaray 'a geldiğim için çok mutlu olduğumu tekrar dile getirmek istiyorum. Galatasaray'a gelerek kariyerimde önemli bir adım attığımı düşünüyorum ve umarım önemli başarılara imza atarım" diyerek sözlerine başladı. Türk vatandaşlığına geçip geçmeyeceği yönünde gelen soruya Hajrovic, "Tabiki Türk pasaportuna sahip olmak isterim. Açıkçası kaç sene içerisinde bu gerçekleşecek bilmiyorum ama öyle bir imkan olursa Türk pasaportuna sahip olmak isterim kesinlikle" diyerek yanıt verdi.

"GALATASARAY'IN BAŞARISINA ODAKLANDIM" nbsp;
Takıma uyum konusunda problem yaşamayacağını belirten genç oyuncu, "Adaptasyon hayatımın hiçbir döneminde benim için problem olmadı. Okul hayatımda ve oynadığım takımlarda da benim için problem olmadı. Çok pozitif bir insanım ve çok karmaşık bir insan değilim, o yüzden rahat bir insan olduğumu düşünüyorum. Takım arkadaşlarımıza baktığımız zaman Galatasaray'da çok önemli ve değerli isimler var ve çok pozitif isimler var. Adaptasyon konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Diğer taraftan Misimovic ve diğer Bosnalı oyuncularla karşılaştırmalar olacaktır. Sonuçta yeni bir takıma gelmişsiniz ve sizden önce oynayan oyuncularla karşılaştırılabilirsiniz ama bu sadece bu basının görüşüdür. Benim için önemli olan benim ne yapacağım, benim Galatasaray'a ne vereceğimdir. Ben şuanda sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandım" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN ŞANS YAKALAMAK"
Büyük bir camiaya gelmenin kendisinde baskı oluşturduğunu söyleyen Hajrovic, "Galatasaray gibi büyük bir camiaya geliyorsunuz ve ister istemez bir baskı yaşatıyor. Türkiye 'de 6 yabancı kuralı var ve çok değerli oyuncularımız var ama sonuçta karar hocamın Mancini tarafından veriliyor. Ben bir futbolcu olarak elimden gelenin en iyisini yaparak oynamak istiyorum. Şansı yakaladığım zaman iyi değerlendirmem gerekiyor, ben de o şansı yakalayıp iyi değerlendirip neler yapabileceğimi göstermek istiyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...