Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mutfaktaki bombaya dikkat!

Mutfaktaki bombaya dikkat!

GÜNDEM Haberleri

Batman Raman Mahallesi Komando Caddesi üzerinde bulunan 40 numaralı evde gece buzdolabı patladı. Evde kimsenin olmaması bir faciayı önledi.

Batman Raman Mahallesi Komando Caddesi üzerinde bulunan 40 numaralı evde gece buzdolabı patladı. Evde kimsenin olmaması bir faciayı önledi. Olay, Raman Mahallesi'nde saat 23.30'da meydana geldi. İsmail Düzenli ve ailesi misafirlikten dönünce gördükleri manzara karşısında adeta şoke oldu. Evden gelen ağır koku ve siyah duman nedeniyle içeri giremeyen aile itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiyenin evde yaptığı detaylı incelemede buzdolabının patladığı anlaşıldı.
EVDEKİ EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Evde kiracı olarak oturduğunu belirten İsmail Düzenli, "Ben eşim ve çocuğum gece babamların evinden döndük. Kapıyı açınca gelen koku ve dumandan bayılacak gibi olduk. Eşim hamile zarar görmesinler diye hemen onları evden uzaklaştırıp itfaiye ve polise haber verdim. Evde yangın yok ancak mutfaktaki buzdolabı patlamış, paramparça olmuş. Sonrası çıkan basınç ve duman evdeki tüm eşyaları kül etmiş. Elektrik ampulü bile erimiş." dedi.
6 önce aldıkları buzdolabının iki kez arıza verdiğini belirten Baba Bedri Düzenli, patlama sonrası oluşan duman ve gaz basıncı nedeniyle evdeki tüm eşyaların kullanılamaz duruma geldiğini ifade etti. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...