Brezilyalı yıldız 39 yaşında futbola geri döndü

Brezilyalı yıldız 39 yaşında futbola geri döndü

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Juninho 39 yaşında futbola geri döndü.

Brezilyalı futbolcu Juninho, kulübü Vasco da Gama ile olan sözleşmesini 5 aylığına uzattı. Vasco da Gama Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, yaşadığı sakatlıkların etkisiyle futbolu bırakma noktasına gelen Juninho'nun sözleşmesinin 5 aylığına uzatıldığı belirtildi. Sezonun bitmesinin ardından tatilde futbolu bırakmayı düşündüğünü kaydeden 38 yaşındaki Juninho, "Sezonu kötü bir şekilde tamamladım. 2 aydır sakattım ancak şimdi iyiyim. Kulüp Rio de Janeiro Eyalet Şampiyonası'nda oynamamı istedi ve 5 aylık bir anlaşma imzaladık" ifadelerini kullandı. Vasco da Gama Futbol Direktörü Rodrigo Caetano ise Juninho'nun sözleşmesinin 30 Mayıs'a kadar olduğunu hatırlatarak, kontrat bittiğinde tekrar görüşeceklerini dile getirdi.

39 YAŞINDA DEVAM KARARI ALDI
Ocak ayı sonunda 39 yaşına girecek Juninho, ikinci lige düşen Vasco da Gama'nın kasım ayında Santos ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Tecrübeli futbolcu 5 aylık anlaşmanın ardından ilki 18 Ocak'ta Boavista'ya karşı olmak üzere takımının Rio de Janeiro Eyalet Şampiyonası'nda oynayacağı karşılaşmalarda forma giyebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...