Zekeriya Öz odasını beğenmedi

/ Kaynak: CHA
Zekeriya Öz odasını beğenmedi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, yeni görev yeri olan Bakırköy Adliyesi'nde kendisi için hazırlanan odaya göz attıktan adliyeden sonra ayrıldı.

Yeni görev yeri olan Bakırköy Adliyesi 'ne gelen Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, kendisi için hazırlanan odaya göz attıktan adliyeden sonra ayrıldı. İstanbul Başsavcı Vekilliği'nden geçici süreyle Bakırköy Başsavcı Vekilliği'ne atanan Zekeriya Öz, basın sözcüsü olan Başsavcı Vekili Orhan Kapıcı ile yaklaşık bir saat görüştü. Kapıcı'nın makam odasından ayrılan Öz, kendisi için temizlenip boyanarak hazırlanan 4. kattaki yeni makam odasına da kapısını açarak göz gezdirdi. Bakırköy Başsavcı Vekili Mustafa Atagün'ün emekli olmasıyla yerine Başsavcı Vekillerinden Süleyman Ersöz yerleşirken, Ersöz'ün boşalttığı 450 no'lu küçük oda ise Zekeriya Öz'e tahsis edildi. Savcı Öz, daha sonra da saat 17.15'te adliyenin protokol kapısından çıkarak makam aracıyla ayrıldı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...