Galatasaray Barça ile kapışıyor! İşte o isim

Galatasaray Barça ile kapışıyor! İşte o isim

SPOR Haberleri

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray, İngiliz medyasının haberine göre Manchester United'ın stoperi Vidic'le temaslara başladı.

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray, İngiliz medyasının haberine göre Manchester United 'ın stoperi Vidic 'le temaslara başladı. Savunma hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray, İngiliz medyasının haberine göre Manchester United'ın stoperi Vidic'le temaslara başladı. Sarı kırmızılı takım sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcu için Mancini'nin raporu doğrultusunda harekete geçti. Fiorentina ve bir dönem Beşiktaş'ın da ilgilendiği Nemanja Vidiciçin girişimler de başladı. Daily Mail'in haberine göre, tecrübeli futbolcu, sezon sonuna kadar yedek kalmamak için Drogba veSneijder'in de yer aldığı sarı kırmızılı takımda forma giyebilir.

Mancini ısrarlı
İngiliz basınında yer alan haberin ilginç detayında yazansa Mancini'nin transfer politikasından mennun olmadğı ve ipleri yeniden eline aldığı. Bu doğrultuda bir stoper bir de sol bek isteyen İtalyan teknik adam, Vidic'in kadroya katılması için oldukça ısrarlı. 32 yaşındaki futbolcuyla ilk görüşmeler de yapıldı. Vidic'İn Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve Galatasaray'ın, Manchester United'a yapacağı teklifi beklediği belirtildi. Haberde Vidic transferini Mancini'nin ısrarla istediği de özellikle belirtildi.

Barcelona devrede
Manchester United'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Vidic için Barcelona'nın da devrede olduğu belirtildi. Daily Mail Barça'nın Galatasaray'a oranla transferde daha şanslı olduğunu ancak son kararı takımların değil Vidic'in vereceğini de belirtti.

Transferde sürpriz isim devreye girdi
Galatasaray'ın Vidic transferinde sürpriz bir isim devreye girdi. Sarı kırmızılılara dünyaca ünlü isimlerRoberto Mancini ve Didier Drogba'yı getiren Türk asıllı FIFA menajeri Muzzi Özcan, Vidic transferi için yetkilendirildi. Yılmaz Vural ile Cardiff City arasındaki görüşmelerin gerçekleşmesinde de büyük pay sahibi olan Muzzi Özcan, Vidic için Manchester United ile ilk teması kurdu. Eurosport.com Türkiye'nin edindiği bilgiye göre sarı kırmızılı takım Sırp futbolcu için bütün yetkileri Muzzi Özcan'a verdi.

Ünlü menajer John Terry ve Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmeyeceğini Twitter hesabından duyurmuştu. Bu transferin olumlu veya olumsuz birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor. (Kaynak: Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...