Salon vekillere dar gelince ortalık karıştı

/ Kaynak: CHA
Salon vekillere dar gelince ortalık karıştı

Politika Haberleri  / CHA

HSYK değişikliğini görüşmek üzere toplanan iktidar ve muhalefetin Adalet Komisyonu üyelerine salon dar gelince ortalık karıştı.

HSYK teklifini görüşmek için bir araya gelen TBMM Adalet Komisyonu'nda salonun ufak olması ve oturacak yer bulunamamasından dolayı tartışma çıktı. Adalet Komisyonu üyeleri HSYK'nın değişikliğini görüşmek üzere KİT Komisyonu toplantı salonunda bir araya geldi. Yer darlığı sebebiyle iktidar ve muhalefet üyeleri arasında gerginlik çıktı. Adalet Komisyonu toplantı salonundaki yer darlığı sebebiyle; HSYK değişikliğini görüşmek üzere üyeler KİT Komisyonu toplantı salonuna alındı. Toplantıyı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya yönetiyor. KİT Komisyonu salonunda da yer sorunu olunca iktidar ve muhalefet üyeleri arasında tartışma çıktı. İyimaya, toplantıyı başlatamadı. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, komisyon üyelerine milletvekili arkadaşlarının yer verebileceğini belirtti.
Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...