Bebeğini kaybeden Esra Erol'un eşinden ilk açıklama

Bebeğini kaybeden Esra Erol'un eşinden ilk açıklama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü sunucu Esra Erol bebeğini kaybetti. Sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Esra Erol'un eşi açıklamalarda bulundu işte detaylar.

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, sabah saatlerinde hastaneye kaldırıldı. 2. bebeğine hamile olan Esra Erol'u doktorlar tedavi altına aldı.FOX ekranlarının sevilen yüzü Esra Erol'un neden rahatsızlandığı konusunda bilgi verilmezken saatler sonra ilk açıklama eşi Ali Özbir'den geldi. Ünlü sunucunun eşi Ali Özbir "Bebek ile ilgili bir sıkıntı oldu. Sabah hastaneye gittik. Şimdi doktorlar ilgileniyor" dedi.ESRA EROL KİMDİR? 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul-Eyüp'te dünyaya gelen Esra Erol, 5 kız kardeşten biridir. Babası polis olan Erol ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini babasının görevi dolayısıyla Kütahya'da tamamladı. Kütahya'da Kız lisesi çini seramik mezunu olan Erol, daha sonra Açık Öğretim Fakültesi'ni bitirdi. Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon Bölümü'nde eğitim de alan Esra Erol, Maltepe Üniversitesi'nde de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek için temelleri atmaya başladı.
nbsp;Televizyon'a ilk adımını Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı programın sunuculuğunu yaparak başlayan Erol, sonrasında Technology Channel'da Siemens Mobile kuşak programının sunuculuğunu yapmıştır. İlk olarak Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programını sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başladı ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Star TV ile yollarını ayıran Esra Erol, beş sezon ATV'de "Esra Erol'la Evlen Benimle" adlı programı sundu. Esra Erol şu nbsp;an Fox TV'de program yapmaktadır
nbsp;Esra Erol, 2010 yılının 2 Temmuz'unda Ali Özbir'le sunuculuğunu yaptığı programında canlı yayında dünya evine girdi. Bu evlilikten 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya geldi.
(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...