Ünal Aysal: Şampiyonluğa inanıyoruz

Ünal Aysal: Şampiyonluğa inanıyoruz

SPOR Haberleri

Takımın Antalya'da kamp yaptığı otele gelen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son durum hakkında bilgi alarak iddialı açıklamalarda da bulundu..

Lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkı önemsemediğini söyleyen G.Saray'ın Başkanı Ünal Aysal, sezon sonunda şampiyonluğun kendilerine nasip olacağına inandığını söyledi. nbsp;Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Sarı-kırmızılı takımın sabah antrenmanı sırasında önce GSTV'ye ardından da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İddialı konuşan Aysal şunları söyledi: "F.Bahçe ile aramızdaki 8 puanlık farkı önemsemediğimi daha önce de söyledim. Sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergileyerek şampiyonluğun bize nasip olacağını düşünüyorum. Transfer sezonu yeni açıldı. 1 hafta içinde kadromuzun dar olduğu yönündeki görüşler değişecek. Eksikliklerimizi tamamlayacağız. Alex Telles transferi şu anda pozitif yürüyor, ortada bazı teknik sorunlar vardı. Rakamsal sorunumuz yok."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...