Savcı Öz gitti Hacıosmanoğlu göreve başladı

Savcı Öz gitti Hacıosmanoğlu göreve başladı

GÜNDEM Haberleri

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün yerine Ali Cengiz Hacıosmanoğlu atandı.

Hakkındaki iddiaların ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün yerine Ali Cengiz Hacıosmanoğlu atandı. Öz, dün mesai arkadaşlarıyla vedalaşıp Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan ayrıldı. Zekeriya Öz'ü kapıya kadar uğurlayanlar arasında yerine atanan Ali Cengiz Hacıosmanoğlu da vardı. Zekeriya Öz gazetecilerin ısrarlı sorular üzerine, oteldeki masraflara ilişkin fiyatın abartılı olarak yansıtıldığını savunurken, geçici görevlendirme kararına da itiraz edeceğini kaydetti. Öz, iş adamı Ali Ağaoğlu'nun şirketine, harcamaları kendilerinin yaptığını gösterecek makbuz vermesi için iki müteahhidi aracı gönderdiği iddiaları için ise, nbsp;"Yasal başvurumuz olacak" demekle yetindi. Öz daha sonra Bakırköy Adliyesi'ne geçti. İSTANBUL İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...