Zokora: Emre büyük oyuncu!

Zokora: Emre büyük oyuncu!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Zokora çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bordo-mavili oyuncu, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'yla yaşadığı tartışmayla ilgili olarak, "İnsanları Allah yarattı. Rengimiz siyah veya beyaz olabilir. Oynadığımız takımlarda da birçok milletten insanlar var ve her zaman bir forma için ter döküyoruz. Ben Trabzonspor için, o da Fenerbahçe için oynuyor. Çok iyi takımlarda oynadı. Saygı duyuyorum. Newcastle ve Inter'de forma giydi. Aslında büyük bir oyuncu. Ama böyle bir sıkıntı yaşadık. Onu, ben yargılayamam. O konuda gereken her şey yapıldı zaten. Ben insanları seviyorum. O konuyu unuttum" ifadelerini kullandı. Zokora, oda arkadaşı Colman'ın Noel tatiline erken gitmek için Galatasaray maçında kırmızı kart gördüğü iddialarına sert çıktı. Bordo-mavili oyuncu, "Daha sakin olması lazımdı. Reira'ya uydu diyelim. Yapamaması gereken bir hareketti. Ama tatil için böyle bir davranışta bulunmadığına eminim" diye konuştu.

EŞİNİN ADINI YAZDI
Eşi Dorcas'ın adını sahildeki kumlara yazan Zokora, bu sırada gelen bir dalganın ismi silmesine çok üzüldü. nbsp;8 erkek ve bir kız kardeşi olduğunu belirten Fildişili oyuncu, kendisinin de 5'i kız biri erkek 6 çocuğu olduğunu söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...