Cem Yılmaz zirveye oturdu!

Cem Yılmaz zirveye oturdu!

MAGAZİN Haberleri

IMBD (Internet Movie Database), Türkiye starmeter listesini yayınladı… Milyarlarca tıklanan sitenin listesinin zirvesinde Cem Yılmaz var.

Cem nbsp;Yılmaz, sınırlarını aştı. Yılmaz, dünyanın en saygın sinema sitesi IMDB 'nin Türkiye starmeter listesi nin ilk sırasına oturdu. Milyonlarca üyenin yaptıkları yorum ve verdikleri puanlara göre yapılan listenin ikinci sırasında Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Yazıp, yönettiği 'Kelebeğin Rüyası'yla Oscar mücadelesi veren Yılmaz Erdoğan ise üçüncü sırada. Dördüncü sırada bulunan Haluk Bilginer daha önce 'The International', 'W.E' gibi Hollywood yapımlarında yer aldı. Bilginer, 'Rosewater' filminde ise 'Baba Akbar' rolünü canlandıracak. Cem Yılmaz'ın listenin zirvesinde yer almasına, oynayacağı 'The Water Diviner' filmini yönetecek olan Russel Crowe'un, Vanity Fair'e "Türkiye'nin en iyi gişe yapan oyuncusuyla anlaştık" demesi de etkili oldu. (Kaynak: Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...