Şehriban'ı iş kazası yaktı

Şehriban'ı iş kazası yaktı

YAŞAM Haberleri

Fabrikada çalışırken kazan patlaması sonucu vücudunun yüzde 80'i yanan 18 yaşındaki Şehriban, iyileşip gelinlik giymek istiyor.

Bursa'da bir iplik boyama fabrikasında geçen haziran yaşanan kazan patlamasında Havva Taş öldü 5 arkadaşı yaralandı. Vücudunun yüzde 80'i yanan ve komalık olan 18 yaşındaki Şehriban Aktaş'ın ise adeta hayatı karardı. 3. derece yanık sebebiyle 5.5 ay hastanede yatan Şehriban, tedavisinin evinde sürdürülmesi için taburcu edildi. Yatağından kalkamayan ve tedavi giderleri SGK tarafından karşılanan Şehriban'ın kapanmayan yaraları Yıldırım Belediyesi'nin evde bakım sağlık ekibi tarafından iki günde bir pansuman ediliyor. Fakat 70 kilodan 35 kiloya düşen Şehriban'ın çektiği acıları yüksek dozda ağrı kesiciler dahi bastıramıyor. Sağlıklı en son fotoğrafını, fabrikadaki patlamadan bir saat önce çektirdiğini söyleyen Şehriban, "Annem bana bakmak için işten ayrıldı. Annemin beni telli duvaklı gelin olarak evimizden uğurlamasının hayali ile yaşıyorum. Rüyalarımda, arkadaşlarımla gezip dolaştığım günleri görüyorum. Uyanınca gerçeğin bu olmadığını anlayıp ağlıyorum. Birilerinin bana sahip çıkıp en azından ayağa kalkmamı sağlamasını istiyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...