Gaziantepspor kongre tarihi belli oldu

/ Kaynak: DHA
Gaziantepspor kongre tarihi belli oldu

SPOR Haberleri  / DHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da iptal edilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın 26 Ocak'ta yapılacağı bildirildi.

nbsp;Sezona iyi başlayamayan ve Sergen Yalçın'ın takımın başına getirilmesiyle aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çeken Gaziantepspor yönetim kurulu kan değişikliğine duyulan ihtiyaçtan dolayı kongreye gidilmesini kararlaştırdı. 12 Ocak 2014 tarihinde yapılması planlanan kongrenin bazı teknik aksaklıklar nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Bir kez daha toplanan yönetim kurulu üyeleri, kongre tarihinin 26 Ocak'ta olmasını kararlaştırdı. Yeni kongre tarihiyle ilgili Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
"Gaziantepspor Kulübü Derneği'nin 2013 yılı Mali Genel Kurul Toplantısı ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 26 Ocak 2014 Pazar günü saat 11:00'da Nesimi Mahallesi Gaziantep Caddesi No:160 Dedeman Hotel Şehitkamil Gaziantep adresinde yapılması, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 02 Şubat 2014 Pazar günü saat 11:00'da aynı adreste çoğunluğa bakılmaksızın yapılacaktır."


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...