Yılmaz Vural, Cardiff hikayesini anlattı!

/ Kaynak: AA
Yılmaz Vural, Cardiff hikayesini anlattı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cardiff City teknik direktörlük adayları arasında adı geçen Vural: 'Cardiff'in olmamasına ülkem adına üzüldüm'

Eski futbolcuları Ole Gunnar Solskjaer ile anlaşan İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Cardiff City teknik direktörlüğü için bir dönem adı geçen Yılmaz Vural, "Cardiff'in olmamasına ülkem adına üzüldüm" dedi. Vural, Cardiff City'ye transferinin konuşulduğunu ancak medyanın bu olayı dillendirilmesinden dolayı bazı sorunlar yaşandığını kaydetti. Transferinin nasip olmadığını ifade eden Vural, şöyle konuştu: nbsp;"İngiliz medyasının ve futbolseverinin bildiği bir isim olduk. Orada çok önemli yayın organlarında adımız telaffuz edildi. Yorumlar yapıldı. Yurt dışından teklifler gelmesi bizi motive etti. Azerbaycan'dan, İran'dan, Irak'tan, Kuveyt'ten, Katar'dan zaman zaman teklifler olmuyor değil. Ancak, Avrupa'nın 5 büyük ligi önemli. Buralar gidilirse manası büyük olur." Vural, Tayfun Korkut'un antrenörlük hayatının başında olmasına rağmen Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'da antrenör olmasının önemini vurguladı.
Kendisinin de Cardiff City'ye transferinin gerçekleşmeme durumunun üzüntü verici olduğunu anlatan Vural, "Birimiz Premier Lig'de, birimiz Bundesliga'da olsaydı bu Türk futbolu için çok güzel olurdu. Tayfun başardı ancak bizim ki yarım kaldı. Cardiff'in olmamasına ülkem adına üzüldüm. Transfer gerçekleşseydi Türk antrenörlük mesleğinin önünü açardım" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...