En İyi Kadın Oyuncu ödülü Beren Saat'e

/ Kaynak: İHA
En İyi Kadın Oyuncu ödülü Beren Saat'e

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'Yılın Yıldızları' töreninde en iyi kadın oyuncu ödülü Beren Saat'e verildi

nbsp;Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'Yılın Yıldızları' töreninde medya, magazin, sanat ve iş dünyasının tanınmış isimleri öğrenci gözüyle 2013'ün en iyileri ödüllerini aldı. YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Hayrettin'in sunduğu geceyi, Jülide Özçelik ve Özer Atik, canlı sahne performanslarıyla renklendirdi. Geceye Bergüzar Korel, Mabel Matiz, Ali Sunal, Beren Saat, Göksel, Gupse Özay, Mert Fırat gibi magazin dünyasının yıldızı, Güneri Civaoğlu, Ahmet Ümit, İrfan Değirmenci, Fatih Portakal, gibi birçok medya duayeni ve iş dünyasının kadın yıldızı Hanzade Boyner gibi tanınmış isimler katıldı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...